19 Şubat 2016 Cuma

TESETTÜR ABİYE DE PÜF NOKTALAR




             Sevgili takipçilerim,
            
            Seçkin tüm tesettür markalarını bir arada online satışını  yapan MODANOİVA bizlere özellikle tesettür abiye seçimi, eşarp seçimi hatta eşarbı bağlama konusunda doğru yöntemleri hakkında çok detaylı doyurucu bir yazı hazırladı. Tesettür modası takipçisi olarak bu analizlerin hepimiz için faydalı olacağına inanıyorum. 

TESETTÜR ABİYEDE PÜF NOKTALAR 

            Her kadın gibi tesettürlü kadınlar da bazı günler özel gecelere hazırlanmaları gerekiyor. Özel ve tarz görünmek için güncel moda akımlarını takip eden bayanlar en özel gecelerde çarpıcı zarif bir görüntü için doğru seçimleri yapmak istiyor.
http://modanoiva.com

        

         Mesela hemen hemen çoğu MODANOİVA 'dan tesettür abiye giyen kadın eşarbını bağlamadan önce saçlarının topuz kısmında yüksek şekillendirmeler yaparak kötü bir görüntünün oluşmasına sebebiyet veriyorlar. Abiye kıyafetin vermiş olduğu ağırlığı daha da yoğunlaştırarak görüntülerinin dengesini bozmuş oluyorlar. Tesettür abiye de eşarp bağlanırken sade modeller ve pürüzsüz kumaşlar kullandığınızda daha şık bir görüntü elde ettiğinizi siz de fark edeceksiniz. Eğer eşarbınızın çok sade kaldığını ve kıyafetinizde bir hareket olmadığını düşünüyorsanız, hareketlendirmek için farklı aksesuarlar kullanabilirsiniz. Mesela eşarbınızı bağladıktan sonra tepe noktasında ince sıra taşlı bir taç giydirerek hareketlilik katabilir ve şıklığı yakalayabilirsiniz. Bir diğer püf nokta ise tesettür abiye üzerine eşarp seçerken desenli modelleri tercih etmemeniz.Desenli modeller kıyafetinizin yoğunluğunu bozacaktır. Abiye zaten bir çok detayı içerisinde barındırdığı için sadelik ön plana çıkarılmalıdır.
http://modanoiva.com

         
         Başörtüsü seçerken nasıl bir renk tercih etmemiz gerektiği konusunda kararsızlığa düşüyorsak, bunun için en güzel referans tenimizin rengidir. Tenimizin rengine uygun olarak seçeceğimiz başörtüsü tamamlayıcı olacaktır. Açık tenli bayanlar koyu renkli tonları kullanmalı, buğday ve esmer tenli bayanlar ise daha açık tonları tercih etmeliler.


TESETTÜR ABİYE MODELİ SEÇİMİ NASIL   YAPILMALIDIR ?

           Tesettür giyimin gözdesi tesettür abiye de en önemli şey kullanılacak modelin belirlenmesidir. Kişiden kişiye değişen modellerin nasıl seçileceği ile ilgili ilk kriter kişinin kendi zevkidir. Seçilen her model kişinin kendi zevkini yansıtır. Fakat bu konuda bilgi sahibi olmaları hangi aksesuar ve şalları kombinlemeleri ile ilgili bilgi sahibi olmaları gerekmekte. Her bayan gibi tesettürlü kadınlar giyimlerine önem verirler ve mutlaka yeni trendleri takip etmeli, dünya modasından haberdar olmalı, özellikle orta doğudaki yeni trendleri yakından takip etmelidir. Çünkü Tesettür giyim ile ilgili görseller sürekli değişmekte ve farklı modeller üretilmektedir. Bazen çok sevdiğimiz ve benimsediğimiz bir model dahi modanın gerisinde kalıp kullanılmayan modeller arasında yerini alabilir. Tabi ki tüm bunların haricinde illa ki moda oldu diye kişi o modelleri kullanmamalıdır. Çünkü bazı modeller her kişiye yakışacak yapıda değildir. Önemli olan yeni trend modelleri kendinize yakışır hale getirerek, takılarla aksesuarla kombinleyerek kullanabilmek ve pozitif bir yapıya büründürmektir. Tesettür giyim seçiminde renk konusu hemen hemen her ay güncellenen bir kavram olmuştur ve hızla değişmeye devam etmektedir. Bir ay önce menekşe rengi ve toprak yeşili moda iken güncel zamana geldiğimizde tüm bunlar yerini farklı renklere bırakmış olabilir. Fakat öyle renkler vardır ki ne zaman olursa olsun modası hiç geçmez ve takı aksesuar kombinlerinizde size kolaylık sağlar, işte o renk sizlerin de tahmin edeceği gibi asil siyah. Siyah renkli abiyelerinizi gideceğiniz ortama uygun takılarla kombinleyebilir, farklı aksesuarlarınızla zenginleştirip hareketlendirebilirsiniz. 
http://modanoiva.com


                   Zarif ve şık gözükmek her zaman mümkün. Günün modasına göre, abartıya kaçmadan en sade elbiseyle bile, şık olabileceğimizi bize gösterdi. MODANOİVA tesettür giyim sitesine bizimle paylaştığı değerli bilgiler için teşekkür ediyorum.

8 yorum:

  1. Tesettür abiye seçimi ayrı bir hassasiyet gerektiriyor. Doğru tercihlerle her zaman şık olmak mümkün.Bu konuda verdiğiniz tüm püf noktalarına tamamen katılıyorum. Emeğinize sağlık, sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım. Her daim şık olabilmek elimizde.Benden de kucak dolusu sevgiler...

      Sil
  2. İlgilenenlere çok güzel bilgiler hayatım pembe eşarplı hanımın giydiği abiye hoşuma gitti sana kocaman sevgi ve selamlarımı bıraktım .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Açıkçası benimde favorim pembe eşarplı. Sade ve zarif. Hiç abartıları sevemedim sevemiyeceğim. Benden de kocaman sevgi selamlar çok öpüyorum canım benim....

      Sil
  3. Çok beğendim , gerçekten bazı kişiler çok güzel kıyafet seçiyor örtüsüde çok güzel ama bir biriyle alakaları yok renk curcunası oluyor sade ve şık olmayı bende pek beceremem:( sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zamanla her şeyi öğreniyoruz zevklerimiz tarzımız sürekli değişiyor. Kim bilir senin şık olamıyorum dediğin de başkası için çok zevkli ve hoş gelebilir. Benden kocaman sevgiler... :)))

      Sil
  4. bende tesettür model abiyede sade ve şıklıktan yanayım, dar modeller benden tamamen uzakta :) rengarenk kıyafetler, şallar çok karışık ve göz yorucu olmakla beraber, şu zamanda çok kişinin üzeri bu şekilde maalesef

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mobil iletişim sayesinde Moda akımlarından çok etkilenir olduk. Tarzlar gün geçtikçe değişiyor. Bizlerde tarz konusunda doğru yayınları tekrarlayarak göz yorucu karışık kıyafetleri daha az görünür hale getirebilmek için katkıda bulunabiliriz.

      Sil

Yorumlarınız, tavsiyeleriniz benim için değerli...

Konu dışı sorularınız için iletişim formundan ulaşabilirsiniz...
Kırıcı, eleştiriyi aşan ve reklam içerikli yorumları yayınlamıyorum.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...