27 Şubat 2015 Cuma

ETEK

ETKİNLİK ETEĞİM 1

Bu aralar üç adet etek diktim teker teker yazısını hazırlamak istiyorum. Nilgün Aydın hanımın düzenlemiş olduğu etek etkinliği için kolları sıvadım. Çok şükür biri hariç diğerleri tamamlandı. Bu yapmış olduğum etek için teknik olarak pek anlatılabilcek bir şey olmasa da en azından kalıp bilgisi verebilirim. Kalıbım  burda Ağustos 2012 / 112 nolu etek modeli. Bunun üzerine birde peplum bluz kestim. Ama henüz tamamlamadım. İnce mevsimlik kumaş. Peplum bluzle konbinlenince şık özel gün takımı olabilecek. Henüz fotoğraflama kısmında kendimi aşamadım. Bir prova mankeni mi edinsem yoksa birazdan fotoğrafları paylaştığım gibi askılardamı görsellesem yada siiiiiiz bana biraz destek olsanız da tonbiş monbiş farketmez senin üzerinde görmek istiyoruz mu dersiniiiiiiz.:))) Bilemedim. Kalıp bilgisinin yanında birde aşağıda kalıp görsellerini paylaşmak istedim.


etek dikimi


etek dikimi
 Kalıbı olduğu gibi çıkardım sadece ben her zaman maksi boy giydiğim için etek boyunu uzattım. Kemer kullanmadım. Astar ile çevirdim. Şimdi resmi koyuyorum ama böyle askıda pek de kendini belli etmiyor aslında.

etek dikimi


etek dikimi

Objektif fobimi yenebilirsem peplum bluz ile beraber giyip bi cee diyebilirim. Diyim mi ...??? :)))
Bu arada ben İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum. Uygun alabileceğim terzi mankeni tavsiyelerinizi de merakla bekliyorum.

Allah'ü Teala gönlünüzden geçen isteklerinizi karşınıza çıkarsın. Huzurlu sağlıklı bir hafta sonu diliyorum.

Çok sevgiler...








12 yorum:

  1. Ellerinize sağlık, güle güle giyinin Şebnem Hanım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim begüm hanımcığım. Çok sevgiler...

      Sil
  2. Ellerinize sağlık, değişik bir modelmiş, diktiklerinizi üzerinde görmek de isteriz tabiki, sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğendiğinize sevindim canım. İnşaAllah oda olu bir gün. Görüşmek dileğiyle çok sevgiler...

      Sil
  3. Şebnem hanımcığım ellerinize sağlık, çok güzel olmuş ama üzerinizde görmeyi isterdim. Daha önce instagramda prova mankenimi iki ayrı yorumunuzda nereden aldığımı sormuştunuz. İki yorumunuza da cevap vermiştim. Ama görüp görmediğiniz konusunda tereddüte kapıldığım için burada tekrar bahsetme ihtiyacı duydum. İlgilenmemiş gibi görünmek istemem. Benim mankenim dikiş dikmeyi bırakmış bir tanıdığım tarafından bana verilmişti. Ama tahtakalede, mercan yokuşunda, mercan vergi dairesinin biraz ilerisinde olduğunu bugün bir arkadaşımdan duydum. hemen yazmak istedim. Umarım işinize yarar. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 2006 dan beri belki 5 tane fotoğrafım vardır. Bilemiyorum kısmet diyelim. Prova mankeni hakkında haklısınız. Ben yorumda görünce kontrol ettim yazmışsınız ama instagramda karşılık verirken karşı tarafın haber almasını istiyorsanız @işaretinden sonra o kişinin ismini eklemeniz gerekiyor. Yoksa o kişinin sizin karşılık verdiğinizden haberi olmuyor. Manken konusunda şanslısınız. Bende uygun internetten buldum ama kargo ücretleri mankenden pahalıya geliyor. O yüzden yakınımda bulabileceğim bir yer varmı diye araştırıyordum. Şimdilik kendim bantla yapmaya karar verdim. İstediğim bedene gelince almayı düşünüyorum. Samimi ilginiz için çok teşekkür ederim . Bol bol sevgiler...

      Sil
    2. Daha neler öğreneceğiz bakalım bu instagram hakkında. Bilmiyordum Şebnem hanımcığım. Ben teşekkür ederim. Kolaylıklar diliyorum.

      Sil
  4. çok çok güzel olmuş canım.eline sağlık güzel günler de giy:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğendiğinize sevindim teşekkür ederim Fatma hanımcığım. Görüşmek dileğiyle sevgiler...

      Sil
  5. cok seker , sıyahını dusundum spor ayakkabıyla nasıl da guzel...ama dıkemem kı..ellerınıze saglık

    www.kuzununannesi.com

    YanıtlaSil
  6. Teşekkür ederim canım.İnsan azmederse her şeyi yapar. Eminim ki sizde isterseniz çok güzellerini dikebilirsiniz sevgiler....

    YanıtlaSil

Yorumlarınız, tavsiyeleriniz benim için değerli...

Konu dışı sorularınız için iletişim formundan ulaşabilirsiniz...
Kırıcı, eleştiriyi aşan ve reklam içerikli yorumları yayınlamıyorum.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...