13 Şubat 2015 Cuma

YAŞASIN HEDİYEM GELDİ

KOT ELBİSE

Sevgili +Yasemin Uzunoğlu http://yaseminindiktikleri.blogspot.com/ bloğu sahibinin düzenlemiş olduğu kot elbise çekilişine katılmıştım. İlk önce hiç ilgilenmemiştim. Çünkü Hayatımda ücretli ücretsiz hiç bir çekilişe katılmamıştım. Birde beden 38 için deyince zaten anlamsız bir istek olurdu. Sevgili Yasemin  hanımı uzun zamandır blog sahibi olmadan önce ilgiyle takip ediyordum ve hala zevkle devam. Yeni yayınlar yaptığında mutlaka Geçmişteki yayınlara göz atıyorum nede olsa çok yayını var ne kadar baksanız zevkle gezinmeye doyamazsınız. Yine kot çekilişi önüme geldi ve bende çizgi filmlerdeki gibi kocamannnnn bir ampul yandı :))) Evet ben 38 beden olmayabilirim ama benim pırıl pırıl üniversite öğrencisi çok da başarılı cici mi cici bir tanıdığım fıstığım vardı. Hiç ümidim yoktu kararsız kalmıştım sonra neden olmasın tek bir mesaj ya çıkarsa. Bende ya kısmet dedim ve Kendim için değil ama cici bir üniversite öğrencisi için katıldığımı belirttim. O kadar çok katılımcı vardı ki hiç şansım olduğunu sanmıyordum. Ama yine herkes kısmetini alır kısmetten ziyade olmaz derler ya benim için de aynen öyle oldu. Çekiliş sonucunu okuyunca şok olmuştum. Çünkü sevgili Yasemin hanımcığım rondom org tarafından çekiliş yapacakken hediyesi ihtiyacı olan birisine ulaştırmayı düşünmüştü. İnanın beni bu olay çok duygulandırdı. Diyeceksiniz ki altı üstü bir elbise. Ancak kendi adıma içten dosdoğru atılan bir mesaj ve bu mesajı hisseden bir yürek asıl beni ilgilendiren kısmı bu. Yasemin hanımın içten samimi yardımsever tavrı güzelliğinin sırrını ortaya çıkarıyor. Ruhunun güzelliği yüzüne yansımış . Yasemin hanımcığım çok çok çok teşekkürler. Bugün paketimi aldım akşam okuldan gelince kızımıza mesaj attım geldi denedi tam üzerine göre oldu. Çok beğendi altına opak çorapla kullanabileceğini söyledi. Boyu Türk standartlarında olduğu için çok kısa durmadı. Bıcır bıcır çok şeker oldu. Şebnem ablacığım şu anda darmadağınığım toparlandıktan sonra fotoğraf çekilelim olur mu deyince tamam o zaman başka bir post sırf senin için yayınlayacağım söz mü söz . Sözümü aldım ama vermeden önce iki fotoğraf çekmeyi de ihmal etmedim.   

Bu paketteki hali


işte kooooot elllbiiiiseeeeeeeeeee


Tekrar tekrar teşekkürler Yasemin hanım. Allah'ü Teala yüzünüzden gülümsemeyi ailenizden huzur ve neşeyi Kızınız ve ailenizden sağlık, sıhhat, afiyeti eksik etmesin.
Çekiliş konusunda açılış yaptığıma göre artık çekilişlere katılmaya başlayabilirim diye düşünüyorum. Ama bu sefer bu kadar şanslı olabilirmiyim bilmem:)))

Blog açıp sizlerin arasına katıldığım günden beri beni destekleyip yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Allah'ü Teala yürekten isteklerimizi, dileklerimizi cümlemizin önüne en güzel şekliyle nasip etsin.
Yüreğiniz sevgi dolu içiniz huzurlu mutlu mutlu olması dileğiyle 
Sevgilerimle...



20 yorum:

  1. oh güle güle kullanın. darısı başımıza:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Nilgün hanımcığım kızımız çok sevindi . İnşallah en yakında sizinde gönlünüzdeki çekiliş nasip olur çok sevgiler...

      Sil
  2. Şans gülmeye başlamış,devamı gelir inşallah :) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah canım şans her daim hepimiz için olsun :)) Çok sevgiler...

      Sil
  3. Rica ederim iyi günlerde giysin kızımız
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Bloğuma hoş geldiniz Yasemin hanımcığım. Bu güzel çekilişte ince bir dokunuşta bulunduğunuz için tekrar teşekkürler . Ailenizle beraber sevgi, muhabbet dolu günler diliyorum...

    YanıtlaSil
  5. Ne hoş, güzel günlerde giyilsin :)

    YanıtlaSil
  6. Ne güzel,çok sevindim,güzel günlerde giysin inşallah:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bizde çok sevindik canım. Sevincimizi paylaştığın için teşekkürler.

      Sil
  7. Tebrik ederim canım.güze günlerde giyilir inşaAllah.sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım güzel dileğin ve sevincimizi paylaştığın için. Çok sevgiler...

      Sil
  8. Şebnem hanımcım bana mail adresinizi gönderin sizi bluz çekilişime kaydedicem. benim mail adresim ozen64@yahoo.com. bu adresime gönderebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  9. Merhaba. Musmutlu günlerde giyinin.

    YanıtlaSil
  10. Çok sevindim arkadaşım sende benim gibi yeni blog sahibi olanlardansın bende geçtiğimiz hafta kazandığım logo çekilişine çok sevindim darısı bizimde yapacağımız güzel çekilişli günlere inşallah,güle güle kullanmanız dileğiyle.

    sevgiler,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Cemile hanımcığım inşallah ileride bizlerde böyle çekilişlere vesile oluruz sevgiler...

      Sil
  11. Çok güzel... Ne mutlu size... İyi günlerde kullanın... Sevgiler...

    YanıtlaSil

Yorumlarınız, tavsiyeleriniz benim için değerli...

Konu dışı sorularınız için iletişim formundan ulaşabilirsiniz...
Kırıcı, eleştiriyi aşan ve reklam içerikli yorumları yayınlamıyorum.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...